Tips

Vakantie naar de Griekse Eilanden
Vakantie naar Griekenland is een echte aanrader! Bezoek de Griekse eilanden zoals Corfu, Kos, Kreta, Rhodos en Zakynthos. Bekijk op deze site de mooiste hotels en resorts en boek jouw droomvakantie!

5-sterren hotels & resorts
Luxe, service en comfort, daar denk je aan bij een 5-sterren hotel. Op deze website hebben we voor jou alleen de beste hotels en resorts uitgezocht o.a. in Nederland, Turkije, Griekenland, Thailand, Dubai, Ibiza, Canarische Eilanden, etc.

Vakantiehuis op de Waddeneilanden
Op
vakantie naar de wadden dat wil toch iedereen! We hebben voor jou de mooiste vakantiehuizen uitgezocht op Texel, Ameland, Terschelling, Schiermonnikoog en Vlieland!

Vakantie naar de Azoren
De Azoren zijn prachtige groene eilanden. De Azoren bestaan uit 9 eilanden namelijk: São Miguel, Pico, Santa Maria, Faial, São Jorg, Terceira, Graciosa, Corvo en Flores. Ben jij natuurliefhebber en rustzoeker? En wil je een keer een walvis spotten? Dan zijn de Azoren de moeite waard om te bezoeken. Bekijk onze informatieve website over de Azoren en boek meteen jouw droomvakantie!

Black Friday Aanbiedingen
Iedere laatste vrijdag van november is het zeer voordelig om aankopen te doen in een groot aantal webshops! Deze populaire koopjesdag is overgewaaid uit Amerika en wordt ook in Nederland steeds populairder. Wij hebben over Black Friday een overzichtelijke website gerealiseerd met een selectie van de deelnemende webshops en een overzicht van de beste Black Friday aanbiedingen!

Schiermonnikoog
Schiermnnikoog is misschien wel de mooiste plek van Nederland. Dit kleine en rustige Waddeneiland heeft een prachtige natuur en hele brede stranden. Het is een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud en zeker als je helemaal tot rust wilt komen!